Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
19.3 °C 56%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Αυστρία: Διαδήλωση στη Βιένη εναντίον της επίθεσης του Ισραήλ στη Γάζα
Ημερομηνία: Σήμερα 21/9/2025, 03:20 - Εμφανίσεις: 14



Κάπου 3.000 ως 3.500 άνθρωποι διαδήλωσαν χθες Σάββατο στην Αυστρία και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσά της τη Βιέννη, εναντίον της επίθεσης του ισραηλινού στρατού στην πόλη της Γάζας, καταγγέλλοντας τη «γενοκτονία» των Παλαιστινίων, ανακοίνωσε η αυστριακή αστυνομία, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Η συγκέντρωση, που οργανώθηκε κατόπιν καλέσματος της παλαιστινιακής κοινότητας στην Αυστρία και υποστηρίχθηκε από τη Διεθνή Αμνηστία, προσέλκυσε περισσότερο κόσμο απ’ ό,τι συνήθως στο κράτος των Άλπεων, επισήμαναν πολιτικοί παρατηρητές.

Με κεντρικό σύνθημα «κυρώσεις στο Ισραήλ – σταματήστε τη γενοκτονία!», οι συμμετέχοντες αξίωσαν η κυβέρνηση της Αυστρίας να πάρει μέτρα άμεσα.

«Τα κράτη που δεν προχωρούν στην επιβολή κυρώσεων γίνονται συνένοχα στη γενοκτονία προσφέροντας οικονομική και στρατιωτική συνεργασία», τόνισαν.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); More than 20,000 people took to the streets of Vienna, Austria, to call for a free Palestine.

pic.twitter.com/ayuVf3EN2F — Chris Hutchinson (@ChrisHu34451470) September 20, 2025 googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Αυστηρή γλώσσα κατά Ισραήλ/ΗΠΑ/ΕΕ από τον εκπρόσωπο της Παλαιστίνης στην Αυστρία Ο επίσημος εκπρόσωπος της Παλαιστίνης στην Αυστρία, Σαλάχ Αμπντέλ Σαφί, επέκρινε δριμύτατα τις δυτικές κυβερνήσεις σύμφωνα με το Vienna.

Πριν από τρεις μήνες, η Γερμανίδα καγκελάριος δήλωσε ότι «το Ισραήλ κάνει τη βρώμικη δουλειά για εμάς», κάτι που είναι αλήθεια, δήλωσε ο Σαφί σε ομιλία του στην αρχή της διαδήλωσης.

Όπως προκύπτει από ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, το Ισραήλ θα έπρεπε να είχε εκκενώσει όλα τα κατεχόμενα εδάφη έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2025, αλλά ως «παράνομο κράτος» φυσικά δεν το έκανε, δήλωσε ο διπλωμάτης.

«Επειδή το Ισραήλ έχει πίσω του το παράνομο κράτος των ΗΠΑ και δειλές κυβερνήσεις στην Ευρώπη, και επειδή το Ισραήλ έχει μέσα ενημέρωσης που δεν λένε την αλήθεια, αλλά είναι συνεργοί», εξήγησε ο Σάφι και ζήτησε, να λογοδοτήσουν τόσο οι κυβερνήσεις και τα μέσα ενημέρωσης...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
19.3 °C 56%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies